Alternative currency and balanced living system. Alternativna valuta i uravnoteženi životni sistem. Moneta alternativa e sistema di vita equilibrato.

Linija

Search

Home Mediji Vijesti Internet poslovi MLM

Crom Alternative News

Investigative journalism and useful articles on various topics.
mishko73
Ocjena: / 1
LošeOdlično 

  Ovo je sve vise i vise tema,koja zaokuplja internet svet,kao i javnost uopste.Mnogo toga je receno,ali imam potrebu da i ja kazem ponesto,pvenstveno bazirano na sopstvenom iskustvu.

      U proteklih 15 godina,vise puta sam imao priliku,kao i mnogi od nas,da budem pozvan na neku pezentaciju i sl.Imao sam prilike da cujem sve i svasta,nekoliko puta i da pokusam da se bavim sa poslovima koji su se predstavljali kao MLM.Neki od njih to i jesu bili,ali mnogi su se samo krili iza tog imena,a u stvari bili teske prevare.

       Ne zelim ovde da pominjem imena,to je posao drzavnih organa,da se njima bavi,a ne bavi se...Medjutim posto sam u poslednjih godinu -dve ,poceo da se bavim MLM i imao srece da se nadjem u ozbiljnoj Kompaniji,koja posluje na taj nacin,upoznao sam malo bolje taj sistem i danas mogu da kazem da je to jednostavno genijalan sistem.Za sve vas "strucnjake",mogu misliti kakve face slazete dok ovo citate,ali ja govorim o licnom iskustvu.

             Takvom jednom sistemu ne treba reklama,pogotovu od moje,ne mnogo strucne strane,zato i ne zelim da ovde nesto reklamiram i sl.Ovde zelim da izrazim ZALJENJE,sto su razni mesetari,prevaranti,zagadili ovu skracenicu mnogim ljudima i na taj nacin ih odvojili od jedne izuzetne sanse u zivotu!

                 Zato pozivam sve one,koji imaju dovoljno potencijala,u strucnom smislu,da se malo vise pozabave,raskrinkavanjem laznih MLM promotera,lopova,prevaranata i o tome mnogo vise i cesce obavestavaju javnost,na TV stanicama,intervjuima,u popularnoj dnevnoj stampi...To je jedina sansa da se sto vise ljudi spase razocarenja u jedan izuzetno potencijalan i sistem poslovanja buducnosti.

            Mislim da bi VELIKU korist od toga imali svi....

 

 

.

alternative currency, newspapers, novosti, giornali, novine, notizie, local currency, complementary currency, alternativni novac, lokalna valuta, komplementarna valuta, moneta alternativa, moneta complementare, moneta locale      Objavi Vijest

Ako si registrirani korisnik, možeš objaviti svoje vijesti na webu koristeći ovaj servis.

independent news, nezavisne vijesti, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, notizie indipendenti, prestito, mutuo, seigniorage, signoraggio    Kategorije Vijesti

.

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, debt-money, moneta debito, central bank, banca centrale, centralna banka, publish news, objavi vijest, pubblica le tue notizie    Prijava

What happens next if the state can go bankrupt?
 

 alternative news, alternativne vijesti, notizie alternative, money, denaro, soldi, novac, debt, dug, debito, taxes, tasse, porez, bank, banca, banka     Tko Je Online?

Trenutno aktivnih Gostiju: 5821 
linija

 nezavisne vijesti, notizie indipendenti, independent news, informations, informacije, informazioni, kredit, loan, prestito, seigniorage, mutuo, signoraggio     Novo Na Forumu